Történelemportál

Cikkek a csepel aktában

a csepeli országzászló

Csepel újjáalapításának háromszázadik évfordulóján országzászlót avatott Németh Szilárd, a kerület polgármestere és Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Átadták a díszpolgári kitüntetéseket is.

Csepel 300

Múlt héten a csepeli önkormányzat Magyarország összes parlamenti képviselőjének eljuttatta a Nagy Magyarország történelmi magazin új számát, amely Csepelt, a magyar honvédelem szigetét mutatja be.

Csepel 300

Július 5-től kapható újságárusoknál a Nagy Magyarország történelmi magazin nyári száma. A Csepel – a magyar honvédelem szigete címmel megjelent konzervatív történelmi magazin a magyar hadiipar egykori fellegvárával foglalkozik.

Csepel 300

A magazin a szokásos 80+4 oldal helyett most 96+4 oldal terjedelemben jelenik meg, továbbá az újságárusoknál a szokásos 895 Ft helyett 795 forintért lesz kapható a napokban.

Bolla Dezső

1912. május 26-án nyitották meg a Csepel–Erzsébetfalva HÉV-vonalat, történetéről Dr. Bolla Dezső helytörténész beszélt a Történelemportálnak.

Kovács Sándor nyugállományú vezérőrnagy

Az 1956-os forradalom fényesen bizonyította, hogy egy nemzet tagjai között nem osztályharc, hanem érdekközösség áll fenn – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter Csepelen, a Kovács Sándor nyugállományú vezérőrnagy 85. születésnapja alkalmából tartott köszöntőn.

css.php
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!