Történelemportál

Cikkek a fotó aktában

Február 16-án kezdődik a visegrádi Mátyás Király Múzeum, az archeologia.hu és a műemlékem.hu fotópályázata, amelynek célja a visegrádi középkor bemutatása s egyéb, középkori témájú fotók megmérettetése. A képeket február 28-ig lehet feltölteni a műemlékem.hu oldalán.

A Kresz Albert fotóművész vezette zsűri március 11-én reggel kilenckor ült össze, hogy kiválassza a négy győztes képet a több száz közül, amelyet a január 30-i kastélyfotózáson készítettek a pályázaton részt vevők — írja a műemlékem.hu.

Az Egyesült Magyar Ifjúság fotópályázatot hirdet a történelmi Magyarország elcsatolt területeiről érkező, Budapesten tanuló diákok számára Találkozásom Budapesttel címmel. Az EMI pályázati felhívása.

2010. január 30-án az amatőr fotósok paradicsomává válik a Gödöllői Királyi Kastély: olyan tereket is megnyitnak néhány órára a fotósok előtt, amelyeket jelenleg hétköznapi halandók számára nem látogathatók — írja a szervező műemlékem.hu.

Megszületett a döntés a közönségszavazatok alapján a 2009-es Év Fotójáról a műemlékem.hu pályázatán. A nyertes Két cseppnyi klasszicizmus című képet Beták Róbert készítette.

FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!