Történelemportál

Fotózás és pályázat a kastély kísértetszárnyaiban

Rovatok: Műemlék

2010. január 30-án az amatőr fotósok paradicsomává válik a Gödöllői Királyi Kastély: olyan tereket is megnyitnak néhány órára a fotósok előtt, amelyeket jelenleg hétköznapi halandók számára nem látogathatók — írja a szervező műemlékem.hu.

Gödöllő

„Nagyon fontos a vizuális kultúra fejlesztése, ezért örömmel adunk helyet a kezdeményezésnek” — mondta el műemlékem.hu-nak a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója. Révész T. Mihály hozzátette: a fotósok a felújítás alatt álló Rudolf- és Gizella szárnyakban, a lezárt Muzsikusházban és Lovardában, valamint a rehabilitáció alatt álló kastélyparkban egyaránt készíthetnek felvételeket és várhatóan megnyitják előttük a Horthy-bunkert is.

GödöllőA fotózáshoz egy extra fotópályázat is kapcsolódik majd a műemlékem.hu oldalon: ide január 30-a délutántól egy héten át lehet feltölteni a képeket. A fotókról a portál regisztrált tagjai szavaznak majd.

A január 30-án 10 órakor kezdődő közös fotózás díjtalan, azonban a szervezés miatt (a képek egy része munkaterületeken készülhet, ami külön felügyeletet igényel) előzetes bejelentkezés szükséges. Jelentkezni a cikkhez regisztráció után hozzászólva, vagy a társszervező Fotózz.hu Klub oldalán január 27-én éjfélig lehet. Az előzetes bejelentkezés nélkül érkező amatőr fotósok nem vehetnek részt a kastélytúrán.

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!