Történelemportál

Cikkek a könyv aktában

Sujánszky Jenő könyve lebilincselően izgalmas, és fontos tanulságokkal is szolgál, emellett a magyar történelem egy ismeretlen fejezetét mutatja be.

Szeptember 21-én, szerdán este 19 órakor Szentendrén, a Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Városház tér 3.) mutatják be Horváth M. Orbán a délvidéki magyarirtás egyik tragikus fejezetéről szóló könyvét.

Május 27-én jelenik meg Koszta István új könyve, a Nagy Magyarország dokumentumok második kötete Mária román királynő párizsi követsége címmel.

A Nagy Magyarország Könyvek 4. kötete, a Visszatér a Délvidék 1941 tíz tanulmányon keresztül mutatja be a délszláv–magyar viszonyt és a visszacsatolást.

A Nagy Magyarország Könyvek 5. kötete, a Tűzzel-vassal a hazáért – a Maderspach család megjelenése kapcsán beszélgettünk a szerzővel, Domonkos Lászlóval.

Kedden 18 órakor a Polgárok Házában mutatják be Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettesének új könyvét, amely a vörösterror sújtotta Tisza-parti város két drámai napját ismerteti.

FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!