Történelemportál

Már újságárusoknál is kapható a Nagy Magyarország!

Rovatok: Hírek

Az ország összes Relay és Inmedio üzletében, valamint a pályaudvarok és településközpontok újságárusainál is kapható szeptember 4-től a Nagy Magyarország történelmi magazin. A lap saját terjesztőhálózata, illetve az újságosstandok révén az ország csaknem ezer pontján lehet hozzájutni a magazinhoz. (Az újságárus helyek listáját hamarosan közöljük.)

Mindez jól jelzi, hogy a kiadó Magyarország egyik legsikeresebb lapjává fejlesztette a tavaly júniusban elindított kiadványt. Legújabb számunk a korábbiaknál jelentősen nagyobb példányszámban jelenik meg, ezzel felveszi a versenyt a történelmilap-piacon 20-30 éve jelen lévő, más beállítottságú történelmi magazinokkal is.

Az 1940-es erdélyi bevonulásra emlékező új számunk stílszerűen Erdélyország címmel jön ki, ezzel a Nagy Magyarország testvérlapját, az Erdélyországot is szeretnénk népszerűsíteni. Arra kérjük az érdeklődőket, hogy az alábbi címlappal keressék a kiadványt az újságárusoknál.

kattintson a nagyobb címlapért!

kattintson a nagyobb címlapért!

Legfőbb célkitűzésünk továbbra is az, hogy magyarságközpontú konzervatív történelmi magazinként a marxista történetírás máig tartó hatásaitól mentesen, belbecs és külcsín tekintetében is színvonalasan, korrektül tájékoztassuk a Magyarország történelme iránt érdeklődőket. Emellett továbbra is kiemelt törekvésünk, hogy a baloldali történészek által szubkulturális szintre űzött magyar történelem újrafelfedezéséhez segítséget nyújtson, így az megtalálja méltó helyét a magyar nemzeti kultúrában.

Az új lapszámmal párhuzamosan könyvesboltokba kerül a kiadó által most indított könyvsorozat első kötete, Mihályi Balázs Román véderő Magyarország ellen című könyve, amely az 1937-1940 között épült román Károly-vonal történetét mutatja be.

A Kiadó szeptember 6-án kezdi meg az Erdélyország testvérlap erdélyi terjesztését, ezzel párhuzamosan “Erdélyi bevonulás” címmel körútra indul Nagyvárad, Temesvár, Arad, Szatmárnémeti, Nagykároly, Élesd, Érmihályfalva, Nagyszalonta, Székelyhíd és más településekre. A székelyföldi állomások szervezés alatt állnak.

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!