Történelemportál

Történelmi magazinok

Történelemportál

Történelemportál 2013/3A Kárpátia Stúdió új, színes történelmi magazinjának kettős célkitűzése: egyfelől olyan históriai eseményeket elevenít fel, amelyek feledésbe merültek, másfelől pedig szórakoztatni akar. A történelmi események olykor kegyetlenek és véresek, máskor megnevettetnek, egyúttal tanulságosak is. A történelem oktat és nevel, ám apró epizódjai, a benne szereplő embersorsok megismerése sokszor mégis kikapcsolják az olvasót a mindennapok gondjaiból. Ez is lehet a történetírás feladata! A történelem bármily kicsiny részletei a mai ember számára új históriákat jelenthetnek, ezekkel is érdemes megismerkedni.

A Történelemportál kéthavonta jelenik meg 40+4 oldalon. Keresse a lapot a nagyobb újságárusoknál, a Relay és Inmedio üzleteiben, pályaudvarokon, településközpontokban, bevásárlóközpontokban. Megvásárolható saját webboltunkban, a Vármegyeházban is.

Nagy Magyarország

Nagy Magyarország magazin 2013/3A Kárpátia Stúdió által kiadott Nagy Magyarország egy látványos, ismeretterjesztő történelmi magazin, amely 2009. június 4. óta jelenik meg. A lap neve a szerkesztők azon elszántságára utal, hogy minél több olvasót döbbentsenek rá arra a nyelvi, kulturális és sorsközösségre, amely a Kárpát-medence magyarjai között szétszakíthatatlanul fennáll – függetlenül attól, hogy a határ melyik oldalára kerültek. A Nagy Magyarország konzervatív felfogású, magyarságközpontú történelmi magazin, egy-egy száma széleskörűen igyekszik bemutatni a címlaposított témakört.

A Nagy Magyarország jelenleg negyedévente jelenik meg, legalább 80+4 oldal terjedelemben. További információkat a megjelent számokról a Kárpátia Stúdió oldalán talál.

Keresse a lapot a nagyobb újságárusoknál, a Relay és Inmedio üzleteiben, pályaudvarokon, településközpontokban, bevásárlóközpontokban. Aktuális és régebbi lapszámok megvásárolhatók saját webboltunkban, a Vármegyeházban, illetve többek közt az Anima könyvesboltjaiban és a Magyar Menedék könyvesházban.

Előfizetési igényét a Kárpátia Stúdió honlapján vagy bármely elérhetőségünkön tudja jelezni. A magazin digitális verzióban is elérhető, előfizetés és lapvásárlás a Dimagnál.

FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!