Történelemportál

Nagy Magyarország-est Koltay Gáborral

Rovatok: Hírek

A Nagy Magyarország történelmi magazin kiadója minden hónap utolsó csütörtökjén a Püski-Masszi Könyvesház előadótermében Nagy Magyarország-estet rendez, amelyen a magazinban publikáló szerzők mellett más neves történészek ismeretterjesztő előadásait hallgathatják meg az érdeklődők. A február 25-i est előadásainak — ahogy aktuális számunknak is — központi témája Horthy Miklós és a Horthy-korszak lesz.

II. Nagy Magyarország-est meghívója

II. Nagy Magyarország-est meghívója

A Nagy Magyarország-estek keretében február 25-én, csütörtökön 18 órakor a Püski-Masszi Könyvesház előadótermében (1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33.) előadást tart Balogh Gábor Zadravecz Istvánról és Horthyra gyakorolt hatásáról, Koltay Gábor filmrendező Horthyról, az államférfiról. Az előadások idején kedvezményes könyvvásár és büfé várja kedves vendégeinket.

Részvételi igény jelezését és a rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket a nagymagyarorszag [kukac] tortenelemportal.hu email címre várjuk. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

1 hozzászólás »

Írja meg véleményét, észrevételét!

Hozzászólás küldéséhez az Ön böngészőjének fogadnia kell az ún. sütiket. A hozzászólásokért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azok semmilyen módon nem tükrözik az üzemeltető véleményét, álláspontját.

css.php
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!