Történelemportál

Cikkek a KEK aktában

A Török Birodalom és a Balkán címmel rendeznek március 1-jén Szegeden nemzetközi tudományos konferenciát. A levezető elnök Szávai Ferenc, a Kaposvári Egyetem rektora, a megnyitó előadást Fodor Pál, az MTA BTK főigazgatója tartja.

A Virtuális Intézet Közép-Európa Kutatására (VIKEK) 2012. november 23-án rendezi meg az Újragondolt negyedszázad II. elnevezésű konferenciát, az előadások helyszíne a szegedi MTA SZAB Székház.

A Közép-Európai Közlemények folyóirat (KEK) szerkesztősége a Móra Ferenc Múzeummal közösen 2011. március 4-én rendezi meg a III. Többnemzetiségű Államok Keletkezése és Felbomlása Közép-Európában konferenciát.

A VIKEK, a KEK, a SZTE-BTK Új- és Legújabbkori Magyar Történelem Tanszéke, a SZAB Filozófia és Történeti Szakbizottsága és a Móra Ferenc Múzeum Történeti Osztálya konferenciát szervez Trianon és a magyar tudomány címmel 2010. június 11-én.

A Virtuális Intézet Közép-Európa Kutatására (VIKEK) a Közép-Európai Közlemények folyóirat (KEK) szerkesztőségével és több társrendezővel közösen többfordulós konferenciasorozatot szervez a közép-európai államok 19-20. századi történetéről, gazdasági életéről és regionális fejlődéséről. A második forduló időpontja 2010. március 5. Részletes program a cikkben.

A Virtuális Intézet Közép-Európa Kutatására (VIKEK) a Közép-Európai Közlemények folyóirat (KEK) szerkesztőségével és több társrendezővel közösen többfordulós konferenciasorozatot szervez a közép-európai államok 19-20. századi történetéről, gazdasági életéről és regionális fejlődéséről. A második forduló időpontja 2010. március 5.

FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!