Történelemportál

Cikkek az aquincum aktában

Nyárra megújul az Aquincumi Múzeum: a fejlesztések közt lesz rekonstrukció, virtuális élménytér, kilátódomb egyaránt – írja a műemlékem.hu magazin.

Folyik a festőház építése az Aquincumi Múzeum területén – az épület szinte készen áll, már a freskórekonstrukciók készülnek. A műemlékem.hu magazin beszámolója.

A jelenleg folyó beruházások után hamarosan megújulhat az Aquincumi Múzeum korábbi, északi rommezője is, legalábbis konkrét tervek lehetnek – írja a műemlékem.hu magazin.

Hatalmas leletbőséget hozott az aquincumi romterületen a beruházást megelőző feltárás. A fal és padlómaradványok visszatemetése cikkünk megjelenésekor kezdődik el – írja a műemlékem.hu magazin.

Hamarosan kivitelezési szakaszba lép az Aquincumi Múzeum legújabb beruházása: a fejlesztések a turisztikai vonzerőt hivatottak fokozni – írja a műemlékem.hu magazin.

Sikeresnek bizonyult az Aquincumi Múzeum pályázata, amelyet a Közép-Magyarországi Operatív Programban turisztikai vonzerő fejlesztésére nyújtottak be. A romantikus romkert mellett 21. századi technika is várja majd a látogatókat — írja a műemlékem.hu.

FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!