Történelemportál

Raffay Ernő a Kalasnyikov-ügy kulisszatitkairól

Rovatok: Hírek

Először nyilatkozott az úgynevezett Kalasnyikov-ügy hátteréről a Nagy Magyarország történelmi magazinnak adott interjújában Raffay Ernő. Az egykori honvédelmi államtitkár személyesen irányította 1990 végén azt a fegyverszállítást, amellyel a függetlenségükért harcoló horvátok szerbek elleni harcát segítette a magyar kormány. Raffay beszél arról is, milyen lehetőségei lehettek volna Magyarországnak a konfliktus során, ha nem a „túlzott óvatosság” politikáját választja.

A horvátok története – Nagy Magyarország 2013/2

A horvátok története címmel megjelent új Nagy Magyarország magazin érdekfeszítő írásain keresztül megismerkedhetünk a szomszédos ország történetével és a 800 éves horvát–magyar együttélés fejezeteivel. A gazdag térkép- és fotóanyaggal illusztrált lap Horvátország közelmúltjáig kalauzolja az olvasót, külön cikkben elemezve az 1991-es függetlenségi háborút és az 1995-ös „Vihar” hadműveletet.

A Nagy Magyarország új száma ajándék térképmelléklettel 795 forintos áron kapható az újságárusoknál, 620 forintért megrendelhető a Vármegyeházban. A lap tartalmát megtekintheti a Kárpátia Stúdió oldalán.

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!