Történelemportál

Megrongálták a Nagy Magyarország szerkesztőségét

Rovatok: Hírek

Ismeretlen tettes rongálta meg a Nagy Magyarország történelmi magazin szerkesztőségének és könyvesboltjának helyt adó, Budapest belvárosában található épület falát. A lap feljelentést tett rongálás miatt.

antifa művészet

„Basszátok meg, mocskos nácik!” — üzeni valaki egy áthúzott horogkereszt kíséretében a Nagy Magyarország történelmi magazin Vármegye utcai szerkesztőségének a falán. Mint azt a lap egyik helyszínen lévő munkatársától megtudtuk, a felirat hétfő délben vagy délután kerülhetett a sárga épületre — ő ugyanis fél négykor vette azt észre. A rongálók az üvegre is próbáltak írni valamit, az azonban nem sikerült nekik.

A Mandiner kérdésére, hogy vajon miért pont a XX. század elejének történelmével foglalkozó lap szerkesztőségét tisztelték meg az állítólagos antifasiszták, a lap munkatársa azt mondta, valószínűleg a Balfékek kezében Magyarország 1918-1919 címmel futó, Károlyi Mihály mítoszáról szóló lapszám címlapja lehet a ludas, amiért már több helyről is támadták őket. A lap ismeretlen tettes ellen feljelentést tett rongálás miatt.

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!