Történelemportál

Nagy Magyarország-estek minden hónapban

Rovatok: Hírek

A Nagy Magyarország történelmi magazin kiadója 2009 végén több szakmai és stratégiai együttműködést kötött. Ezek egyik eredménye, hogy január 28-tól minden hónap utolsó csütörtökjén a Püski-Masszi Könyvesház előadótermében Nagy Magyarország-estet rendez, amelyen a magazinban publikáló szerzők mellett más neves történészek ismeretterjesztő előadásait hallgathatják meg az érdeklődők. A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek a Nagy Magyarország szerzőivel, szerkesztőivel.

Nagy Magyarország-est meghívója

Nagy Magyarország-est meghívója

A Nagy Magyarország-estek keretében január 28-án 18 órakor a Püski-Masszi Könyvesház előadótermében (1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33.) előadást tart Raffay Ernő Tisza István és a románok címmel. Szakács Árpád a Nagy Magyarország magazint, Kosaras Péter Ákos a Horthy Miklós Társaságot mutatja be, Balogh Gábor a 91 évvel ezelőtti balassagyarmati eseményeket foglalja össze. Az előadások idején kedvezményes könyvvásár és büfé várja kedves vendégeinket.

Részvételi igény jelezését és a rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket a nagymagyarorszag [kukac] tortenelemportal.hu email címre várjuk.

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!