Történelemportál

Műemléki fotókiállítás: 22-én lesz a megnyitó

Rovatok: Tallózó

2011. június 22-én, szerdán, 17 órakor kerül sor a műemlékem.hu 2010-es fotópályázatából összeállított kiállítás ünnepélyes megnyitójára. A kiállítás az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

muemlekem.hu fotókiállítás

Ismét a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Táncsics utcai székháza (Táncsics utca 1.), azon belül a Pince galéria ad majd helyet a műemlékem.hu fotópályázatából összeállított kiállításnak. Az ünnepélyes eseményre 2011. június 22-én, szerdán, 17 órakor kerül sor. A kiállítást Entz Géza, a kultúráért felelős államtitkár tanácsadója, a KÖH elődjének, az Országos Műemlékvédelmi Hivatal volt elnöke, művészettörténész nyitja majd meg, a képeket a portál állandó profi szakértői, Plank Ibolya és Hack Róbert méltatják.

A megnyitón kerül sor a díjak átadására is. Az Év fotójának a zsűri Konti04 Utcaszínház című alkotását választotta meg – az alkotó egy két fő számára két éjszakára szóló, 2011. november 29-ig igénybe vehető beutaló a ceglédi Hotel Aquarellbe. A közönségdíjas év fotója, piusz TéLkép című képe lett, a fotós egy fotótanfolyam elvégzésére kap lehetőséget a ZEBRART Studio felajánlásában.

muemlekem.hu fotókiállítás

A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal az Év képe választáson második helyet elért mjudit és a közönségszavazatok alapján második fityula számára vigaszdíjként Tóth József – Podonyi Hedvig: MÚLTUNK HÍDJAI című albumának egy-egy példányát ajánlja fel. A könyveket Deme Péter, a hivatal Társadalmi Kapcsolatok Főosztályvezetője adja át. A megnyitó nyilvános, a szervező minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A kommentelés átemenetileg kikapcsolva. Az eddigi hozzászólások megvannak, csak nem látszanak.
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!