Történelemportál

Budapesten újabb központi helyeken kapható a Nagy Magyarország

Rovatok: Hírek

Budapesten és vidéken egyre több helyen lehet hozzájutni a Nagy Magyarország című történelmi magazinhoz. A Kiadó az elmúlt hónapokban a terjesztői hálózat kiépítése mellett több stratégiai együttműködést kötött.

Budapesten az olvasók két újabb központi helyen juthatnak hozzá a laphoz. A történelmi magazin a 3-as metró Árpád hídi megállójánál mindkét kijárattal szemben lévő könyvesboltban kapható. Emellett a Kálvin tér közelében, a Mind-Zene bolt is árusítja a lapot (Vámház körút 4.). A XII. kerületiek a Böszörményi út 18/a szám alatti újságosnál is hozzájuthatnak a magazinhoz.

Sok kérdést kaptunk arról, hogy a budapesti Szkítia könyvesboltokban miért nem lehet a magazinhoz jutni. Ennek oka, hogy a bolthálózat és a Kiadó nem tudott megállapodni, így ezeken a helyeken ne keressék a lapot. A magazin egyébként a Szkítián kívül az összes nemzeti könyvesboltban elérhető.

Írja meg véleményét, észrevételét!

Hozzászólás küldéséhez az Ön böngészőjének fogadnia kell az ún. sütiket. A hozzászólásokért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azok semmilyen módon nem tükrözik az üzemeltető véleményét, álláspontját.

css.php
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!