Történelemportál

Erdély fővárosában a Nagy Magyarország és a Trianoni Szemle

Rovatok: Hírek

November 20-án, pénteken az Erdélyi Magyar Ifjak meghívására a Trianoni Szemle társaságában Kolozsváron mutatkozik be a Nagy Magyarország történelmi magazin. Az eseményt a jövő évi trianoni emlékévre készülve szervezte az erdélyi ifjúsági szervezet. A rendezvényen a 89 évvel ezelőtti tragédia három magyar és egy görög szakértője beszél az országvesztésről, annak előzményeiről, a jelenlegi lehetőségekről és saját tevékenységükről.

kolozsvári egyetemi könyvtár

A Trianoni Szemlét Raffay Ernő történész és Szidiropulosz Archimédesz történész, szerkesztő képviselik, akik ismertetik az általuk vezetett Trianon Kutatóintézetet is. A Nagy Magyarországot Szakács Árpád lapigazgató mutatja be, aki az eddigi tapasztalatok mellett a jövő évi terveikről is beszél. A rendezvényen Pál Csaba történész a várpalotai Trianon Múzeumról tart előadást.

időpont: 2009. november 20. 18:00
helyszín: Kolozsvár, Heltai Könyvtári Alapítvány (Mikó / Clinicilor u. 18. sz.)
A rendezvényre a belépés ingyenes!

Írja meg véleményét, észrevételét!

Hozzászólás küldéséhez az Ön böngészőjének fogadnia kell az ún. sütiket. A hozzászólásokért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azok semmilyen módon nem tükrözik az üzemeltető véleményét, álláspontját.

css.php
FIGYELEM! Elavult, nem támogatott böngésző! Töltsön le egy újat!